Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران برخی منابع خبری از ساعاتی پیش اخباری ضدونقیض درمورد وضعیت جسمانی نورعلی تابنده منتشر کرده اند.    در یکی از این اخبار،  که قطب دراویش گنابادی شامگاه چهارشنبه (۲۰ آذرماه) به علت کهولت سن و بیماری در بیمارستان مهر درگذشت. با این حال برخی منابع خبری این خبر را تکذیب کردند. هم در خبری تکمیلی درگذشت او را تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نورعلی تابنده از روز پنجشنبه ۹ آبان‌ماه سال جاری در پی وخامت حال و ضعف جسمانی به بیمارستان مهر تهران منتقل شده است.

او متولد ۲۱ مهرماه ۱۳۰۶ در گناباد است. او در سال ۱۳۲۷ موفق به اخذ مدرک لیسانس حقوق از دانشگاه تهران شد و برای ادامه تحصیل در این رشته به فرانسه رفت و دکتری حقوق را از دانشگاه پاریس دریافت کرد. تابنده در دولت موقت مهدی بازرگان معاون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر سازمان حج و زیارت و معاون وزارت دادگستری بود.

او در مهرماه ۱۳۷۱ «قطب دراویش گنابادی نعمت‌اللهی» نام گرفت و از آن تاریخ در این جایگاه باقی‌ مانده است.


خبر تکمیلی درباره وضعیت نورعلی تابنده

تسنیم هم نوشت: نور علی تابنده، از دراویش گنابادی و قطب سلسله نعمت الهی که در سن 92 سالگی به دلیل بیماری و کهولت سن در بیمارستان مهر بستری است، علائم حیاتی خود را به صورت کامل از دست داده است.

در همین حال هنوز پزشکان دستگاه‌های مربوطه را از وی جدا نکرده‌اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دراویش گنابادی گناباد صدای ایران سن بیماری مهر دانشگاه تهران فرانسه پاریس حج زیارت پزشکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر دریایی پیش از ظهر جمعه در اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر که در مجتمع امیرنظام گروسی برگزار شد، اظهار کرد: مردم قدرشناس کردستان در طول تاریخ نشان دادند احترام خاصی برای مشاهیر خود قائل هستند و این مشاهیر تاریخ این دیار و مرز و بوم هستند.

وی افزود: تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی مغتنم برای اعتلای فرهنگی آن منطقه است و آشنایی با مشاهیر سهم ویژه ای در هویت بخشی جامعه دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: امروز در مواجهه با فرهنگ جامعه سازی و هویت قومی و ملی اهمیت ویژه‌ای دارد و این مشاهیر ارتباط ویژه ای با هویت یک ملت دارد.

وی بر لزوم اجرای برنامه‌های فرهنگی و ملی اشاره کرد و ابراز داشت: برگزاری مراسمات فرهنگی و هنری و بزرگ‌داشت برای مشاهیر و کسانی که بخشی از تاریخ و فرهنگ این جامعه هستند نشان از درک و فهم و اخلاق زیبایی است که اسلام به ما آموخته است.

حفظ دستاوردهای بزرگان ضروری است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ابراز کرد: افراد بزرگی همچون امیر نظام گروسی همچون ستارگانی هستند که بر تارک این سرزمین می‌درخشند و حفظ دستاوردهای این بزرگان ضروری است.

وی اعلام کرد: حفظ و صیانت از این دستاوردها ضروری است و آثار این بزرگان باید در اختیار نسل‌های آینده قرار بگیرد.

دریایی کردستان را یک استان فرهنگی دانست و عنوان کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب استان کردستان یک استان فرهنگی است و این به جهت غنای فرهنگی این منطقه و توانمندی بزرگان این سرزمین است.

وی به شخصیت امیر نظام اشاره کرد و بیان کرد: امیر نظام گروسی از شخصیت‌های بزرگی بودند که از سن ۷ سالگی به دلیل بلوغ و نبوغی که داشت علوم زیادی را کسب کرد.

امیر نظام گروسی ادیب و خطیب هنرمندی بوده است

وی ابراز کرد: کسی که علاوه بر شخصیت سیاسی و نظامی یک ادیب و خطیب و یک هنرمند بزرگ بوده و نام ایشان همواره در تاریخ ایران اسلامی می‌درخشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: امیرنظام گروسی از بزرگ مردانی است که به درستکاری معروف بوده و مورد توجه مقام اول مملکت و مردم بوده و این یک لطف الهی است که یک فرد بتواند مورد توجه همگان قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: امیر نظام مدتی در غرب زندگی کرد اما هرگز مجذوب زرق و برق آن نشد و این نشان از اصالت این فرد دارد و این بزرگ مرد آثار ادبی فراوانی داشته است.

دریایی تاکید کرد: اقدامات مهمی که امیر نظام گروسی برای ایران اسلامی انجام داده است و خدماتی که برای این مرز و بوم داشته نشان از شخصیت بالای این مرد دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: نگاه ما به قضیه فرهنگ و هنر کاریکاتوری نیست که یک بخش را برجسته و یک بخش را کمرنگ جلوه دهیم بلکه یک نگاه متواضع داریم.

وی اعلام کرد: سال گذشته برنامه‌های فرهنگی و هنری بسیاری در سطح استان برگزار شد و سعی داریم تا این برنامه‌ها تداوم داشته باشد.

دریایی خاطر نشان کرد: تلاش داریم تا برنامه‌های فرهنگی و هنری با محوریت معرفی مشاهیر استان کردستان برگزار شود و در همین راستا جشنواره بزرگ است مستوره اردلان نیز برگزار خواهد شد.

کد خبر 6095614

دیگر خبرها

  • وزیر ارشاددرگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی خراسان را تسلیت گفت
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • ستاره نیویورک نیکس در کنار بزرگان NBA
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • سند سومین حرم اهل بیت (ع) رونمایی می‌شود
  • ضعف تراکتور مقابل بزرگان؛ ۲ در مقابل ۱۸!
  • شیراز چکیده تمام افکار بزرگان است