Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@13:45:13 GMT

ابتلای ۲۰ پزشک و پرستار یک بیمارستان به کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۵۰۵۶

ابتلای ۲۰ پزشک و پرستار یک بیمارستان به کرونا

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، دکتر بابک دیلمی با اعلام این خبر افزود: بیمارستان نور افشار در زمان شیوع بیماری کرونا به عنوان یکی از بیمارستان هایی که پذیرای بیماران مبتلا به این بیماری بود شناخته شد و چندین بخش بستری و دو بخش آی سی یو برای پذیرش بیماران آماده شد.
وی افزود: پرسنل پزشک و پرستار بیمارستان نورافشار به بیماران مبتلا به کرونا خدمات پزشکی و درمانی ارائه کرده و برای بهبود این بیماران با جان و دل خدمت کردند که در این راه ۲۰ نفر از پزشکان و پرستاران بیمارستان نور افشار به کرونا مبتلا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر درمان بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلال‌احمر با اشاره به ادامه روند درمان پرسنل مبتلا به کرونا در این بیمارستان، تاکید کرد: تعدادی از پرسنل که به بیماری مبتلا شده بودند در بیمارستان بستری شدند و پس از مدتی سلامتی خود را باز یافتند.
به گفته دیلمی، دکتر «غلامرضا فخری» از متخصصان بیهوشی بیمارستان که هنگام ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا در بخش آی سی یو به کرونا مبتلا شده و جان خود را از دست داد و به عنوان شهید مدافع سلامت شناخته شد.

مراجعه ۱۷۷۳ کرونایی به بیمارستان نورافشار

روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۹ نیز مجید نوری رییس بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلال‌احمر با تشریح خدمات این بیمارستان به بیماران مبتلا به کرونا اعلام کرده بود: در ۷۵ روز گذشته هزار و ۷۷۳ بیمار مبتلا به کرونا با مراجعه به بیمارستان پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۱۳۰۱ نفر به صورت سرپایی مراجعه کرده‌اند و از خدمات ویزیت و تجویز دارو از بهره مند شدند.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان نور افشار از اول اسفند سال گذشته تا ۳۱ فرودین سال جاری گفت: با توجه به شیوع کرونا در کشور بیمارستان نور افشار با وجود دو بخش آی سی یو مجموعا با ۲۰ تخت نسبت به پذیرش بیماران مبتلا به کرونا اقدام کرده است.
وی با اشاره به تعداد بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان نور افشار پذیرش شده اند، تاکید کرده بود: در ۷۵ روز گذشته یک هزار و ۷۷۳ بیمار مبتلا به کرونا با مراجعه به بیمارستان پذیرش شده اند که از این تعداد یک هزار و ۳۰۱ نفر به صورت سرپایی مراجعه کرده اند و از خدمات ویزیت و تجویز دارو از بهره مند شدند.
رییس بیمارستان نور افشار درباره بیماران بهبود یافته از کرونا و ترخیص شده از این بیمارستان گفته بود: از مجموع ۴۷۳ بیمار مبتلا به کرونا که در بخش های مختلف بیمارستان بستری شده اند، ۱۷۹ نفر ضمن بهبود ترخیص و ۱۳۷ نفر هم در بخش های عادی بستری شده اند. متاسفانه ۵۵ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا هم جان خود را از دست داده اند.
نوری با تاکید بر وجود دو بخش آی سی یو با ظرفیت ۲۰ تخت در بیمارستان نور افشار ادامه داده بود: در مجموع ۱۲۰ بیمار بد حال در بخش آی سی یو با حداقل دو تا حداکثر ۱۰ روز بستری بوده اند.

وی درباره تجهیزات بیمارستان نور افشار برای مقابله با ویروس کرونا افزوده بود: علاوه بر تخت های عادی و ویژه برای بستری بیماران مبتلا به کرونا، ۲۱ دستگاه ونتیلاتور هم برای درمان بیماران مبتلا به کرونا مورد استفاده قرار گرفته است. در ۲ ماه اخیر تنها بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان نور افشار بستری شده اند.

بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلال‌احمر بزرگترین بیمارستان توانبخشی خاورمیانه در تهران است که در این بیمارستان فوق تخصصی، خدمات تشخیصی، خدمات درمانی پلی کلینیکی، اطفال، ارتوپدی، جراحی، تغذیه، ارولوژی، طب سوزنی، پزشکی ورزشی، گوش و حلق و بینی، زنان نیز انجام و ارائه می شود و این بیمارستان دارای بخش های مراقبت های ویژه، خدمات توانبخشی، آب درمانی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی شناسی، ارتوپدی فنی، ارتز و پروتز و بخش های بستری نیز است.

همچنین در این بیمارستان خیریه خدمات بسته های نوین بازتوانی برای جانبازان و معلولان دارای مشکلات عضلانی اسکلتی مانند آرتروز، مشکلات ستون فقرات، پارکینسونی، ام اسی و بیماران و معلولان دارای سکته مغزی در دستور کار پزشکان قرار دارد که در این بسته های نوین بازتوانی، خدمات بازتوانی قلبی، بیماری های عروق محیطی، ریوی، بیماران قطع عضو و بازتوانی به جانبازان و معلولین مراجعه کننده ارائه می شود.

کیانوش رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (دوشنبه) گفت: تاکنون ۱۰۹ هزار و ۲۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۶۸۵ نفر رسید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا رضا رحمانی کنارک ناوچه کنارک ناو جماران حسین مدرس خیابانی دعای روز هجدهم رمضان پزشک و پرستار ویروس کرونا ابتلا به کرونا ویروس کرونا رضا رحمانی کنارک ناوچه کنارک ناو جماران حسین مدرس خیابانی دعای روز هجدهم رمضان بیماران مبتلا به کرونا بیمارستان فوق تخصصی بیمارستان نور افشار بخش آی سی یو شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟ مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند