Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بیمارستان امام(ره) شهرستان نور با بیان اینکه از زمان شروع کرونا خود او مدت سه ماه خانواده‌اش را ندیده، گفت: در همین مدت اورژانس بیمارستان بازسازی و با کیفیت بالا افتتاح شد و با کمبود امکانات تلاش می‌کنیم تا بهترین و بیشترین خدمات ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، مهدی عابدینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بحران کرونا سبب شد تا توانایی‌های سیستم بهداشت و درمان کشور ما مشخص و افزایش پیدا کند به گونه‌ای که نشان داد ما از خیلی از کشورهای مدعی جلو‌تر بودیم و بهتر عمل کردیم و سازمان بهداشت جهانی نیز به این امر اذعان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست بیمارستان امام(ره) شهرستان نور  افزود: اگر چه در ابتدا از نظر تجهیزات دچار کمبود و مشکل بودیم اما به کمک خیران و مشارکت مردمی مشکل رفع شد، در حالی که برخی از کشورهای مدعی که حتی یک ماه بعد از ما در گیر این بیماری شدند همچنان با کمبود مواجه هستند.

وی تصریح کرد: پزشکان و پرستاران بیمارستان امام(ره) نور با از خود گذشتگی تلاش کردند تا حداقل فوتی را در این شهرستان داشته باشیم و آمارها هم تائید می‌کند که در بین شهرستان‌های مازندران ما کمترین فوتی و حتی کمترین ابتلای کادر درمانی را داشتیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه شهرستان نور زودتر از دیگر شهرستان‌ها از وضعیت قرمز خارج و به وضعیت زرد رسید، بیان کرد: این امر مدیون تلاش بی وقفه کادر درمانی و پرستاری شهرستان، حمایت مسوولان به ویژه فرماندار، مشارکت مردمی و کمک خیران است تا جائی‌که کادر درمانی و پرستاری مدت‌های طولانی خانواده‌های خود را نمی‌دیدند و مشغول کار بودند.

سرپرست بیمارستان امام(ره) نور، ادامه داد: کادر درمانی و پرستاری علاوه بر کار و تلاش، استرس زیادی داشتند که هم خود مبتلا نشوند و هم این ویروس و بیماری را به خانواده خود منتقل نکنند، این زحمات و استرس در مقابل حقوق قابل مقایسه نیست.

عابدینی با بیان اینکه از زمان شروع کرونا خود او مدت سه ماه خانواده‌اش را ندیده، گفت: در همین مدت اورژانس بیمارستان بازسازی و با کیفیت بالا افتتاح شد و با کمبود امکانات تلاش می‌کنیم تا بهترین و بیشترین خدمات ارائه شود به ویژه در بخش دیالیز با افزایش تعداد دستگاه از ۱۰ به ۱۵ دستگاه در سه شیفت به بیماراران خدمات می‌دهیم.

سیدحمید حسینی مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان نور نیز در این نشست، اظهار کرد: در ایام بحران و زمانی که همه کادر درمانی و پرستاری مشغول کار درمان بودند، فرصت چندانی برای آگاه‌سازی، اطلاع‌رسانی و ارائه راهکارهای پیشگیرانه توسط همکاران وجود نداشت اما رسانه‌ها کار ما را سبک کردند و کمک شایانی به امر درمان و پیشگیری داشتند.

وی افزود: از آنجایی‌که آگاه‌سازی و اطلاع رسانی راه‌های پیشگیری و درمان برای بهداشت و درمان، اصل است، رسانه‌ها در حوزه آموزش، اطلاع‌رسانی و جلب مشارکت‌های مردمی، کمک زیادی کردند و به نوعی خیران سلامت محسوب می‌شوند.

مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان نور، تصریح کرد: کرونا تمام نشده است اگر چه محدودیت‌ها کاهش یافت اما این یک زنگ خطر برای ما است چون افزایش آمار فوتی‌ها نگران کننده شد، اگر اطلاع رسانی مستمر نباشد و حساسیت‌ها منتقل نگردد، شاهد افزایش شیوع می‌شویم، این موضوعی است که رهبر معظم انقلاب نیز در فرمایشات اخیر‌شان، بر آن تاکید داشتند.

این مسوول با قدردانی از همراهی و حمایت مستمر فرماندار و کمک خیران، خاطر نشان کرد: محدودیت‌هایی که از همان ابتدا در شهرستان به ویژه روستاها اعمال شد و از ورود افراد غیربومی جلوگیری شد و نیز غربال‌گری و همچنین راه‌اندازی کلینیک تب شهرستان، از نکات مثبت در امر پیشگیری از شیوع بیماری کرونا بود که مورد تقدیر معاون درمان دانشگاه‌علوم پزشکی مازندران قرار گرفت.

حسینی افزود: در ۲ مرحله غربال‌گری در شهرستان در مجموع ۲۱۷ هزار و ۵۷۴ نفر غربال‌گری شدند و تا آخر خرداد از مجموع غربال‌گری و مراجعه افراد، ۴ هزار و ۵۸۳ نفر مشکوک به کرونا شناسایی و برای آنان اقدامات درمانی و مراقبتی انجام شد.

وی اضافه کرد: از مجموع ۲ هزار و ۸۶ نفر مراجعه کننده مشکوک به اورژانس بیمارستان امام(ره) نور، ۴۹۲ نفر در این بیمارستان بستری شدند که ۳۴۹ نفر بومی و ۷۶ نفر از شهرهای هم‌جوار و غیربومی بودند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور از انجام تست بی.سی.آر برای ۵۸۷ نفر خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۵۹ نفر از این افراد از بستری‌های بیمارستان بودند.

این مسوول تصریح کرد: در این مدت ۴ هزار و ۵۸۳ نفر مشکوک به کرونا و مبتلای قطعی شناسایی شدند که کل افراد خانواده آنان نیز قرنطینه و یا بستری شدند که در مجموع ۹ هزار و ۷۰۱ نفر تحت مراقبت و قرنطینه قرار گرفتند.

حسینی از بازدید و سرکشی مستمر از صنوف با همکاری اداره صمت و نظارت بر اماکن نیروی انتظامی خبر داد و گفت: در این مدت ۷۰۰ واحد صنفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکردند تعطیل و پلمپ شدند.

 

 

انتهای پیام/۸۶۰۲۳/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه ها درمان بهداشت پرستاری کادر درمانی و پرستاری بیمارستان امام ره بهداشت و درمان اطلاع رسانی شهرستان نور غربال گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره‌برداری از بیمارستان رازی کوهدشت تا سال ۱۴۰۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، بهروز رحیمی، عصر امروز در بازدید از پروژه‌های بهداشتی این شهرستان اظهار داشت: تعیین‌تکلیف پروژه‌های درمانی یکی از اتفاق‌های خوب در کوهدشت است.

او اضافه کرد: دو پروژۀ اصلی درمانی در کوهدشت شامل ستاد شبکه، درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی تا پایان سال 1403 به بهره‌برداری می‌رسد.

112 طرح بهداشتی و درمانی در لرستان افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: مرکز جامع سلامت کوهدشت تا یک ماه آینده تجهیز و افتتاح می‌شود.

رحیمی با اشاره به بیمارستان 250 تختخوابی رازی کوهدشت، بیان کرد: این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

او با بیان اینکه بیمارستان رازی کوهدشت 55درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اعلام کرد: این پروژه که جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور است به 500میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: پروژۀ بیمارستان رازی کوهدشت هم‌اکنون فعال است و تلاش می‌کنیم که این پروژه را تا پایان 1404 به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • حس خوب حمایت
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی