Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان شیوع کرونا و کمبود فضا در بیمارستان بوعلی خرم‌دره بار دیگر ضرورت احداث بیمارستان جدید و یا حداقل یار کمکی را گوشزد کرد.

شهرستان خرم‌دره یکی از پرجمعیت‌ترین شهرستان‌های استان زنجان محسوب می‌شود که بیش از ۸۰ درصد از جمعیت آن را جمعیت شهری تشکیل می‌دهد اما با این حال تنها یک بیمارستان قدیمی در حال ارائه خدمات به بیماران خرم‌دره‌ای و شهرهای مجاور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقع شدن خرم‌دره در دل شهر دیگر نیز بر سختی‌های کار بیمارستان بوعلی افزوده است تا جایی که شهروندان هیدج، صائین‌قلعه، سلطانیه و روستاهای اطراف نیز به علت نزدیکی بعد مسافت، اغلب بیمارستان بوعلی را به ‌عنوان مبدا خود، برای گرفتن خدمات درمانی انتخاب می‌کنند.

بیمارستان بوعلی‌سینای خرم‌دره در سال ۱۳۵۳ به منظور تامین بخشی از نیازهای بهداشتی و درمانی کارکنان کارخانجات مینو در محوطه جنوب‌غربی این کارخانه و به دستور مدیران وقت و با هزینه شرکت مینو طراحی شد؛ این بیمارستان در حال حاضر با بیش از ۱۰۰ تخت مشغول فعالیت است.

بنا به اذعان اکثر شهروندان خرم‌دره‌ای، بیمارستان بوعلی‌سینا با ۱۱۴ تخت پذیرش بیمار و محیط بیمارستانی کوچک در مقایسه با برخی از بیمارستان‌های استان، در اکثر مواقع که اوضاع عادی بوده و حادثه‌ای طبیعی رخ نداده است، شاهد صف‌های طولانی مردم مراجعه‌کننده است که قطعا این امر در مواقع بحرانی مانند شیوع بیماری یا زلزله با افزایش چشم‌گیر مواجه خواهد شد.

علاوه بر کوچک بودن این بیمارستان، سن بالای مصالح ساختمانی فاکتور بعدی نگرانی مردم خرم‌دره است. هر چند که در طی سال‌های اخیر و با اجرای طرح تحول سلامت در کشور، گام‌های خوبی در راستای بهسازی این بیمارستان برداشته شده که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به توسعه اورژانس بیمارستان اشاره کرد.

همه این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا ساخت بیمارستان جدید در خرم‌دره به یکی از مطالبات اصلی مردم از دولت‌مردان مبدل شود. هر چند با توجه به وضعیت بودجه‌ای کشور و اذعان مسئولان به این امر که در حال حاضر امکان ساخت پروژه‌های جدید در کشور وجود ندارد و نیز وجود برخی از معیارهای قانونی برای ساخت بیمارستان، این امر در وهله نخست غیرممکن به نظر آید اما با تصور اینکه مجوزی برای ساخت بیمارستان جدید اخذ شود، قطعا زمان ساخت نزدیک به ۱۰ سال به طول خواهد انجامید که اگر این زمان را به زمان کهولت سن سازه و مصالح بیمارستان بوعلی‌سینا اضافه کنیم و سیر افزایش جمعیت و ... را در نظر بگیریم، قطعا به این نتیجه خواهیم رسید خواسته گرفتن مجوز بیمارستان جدید برای خرم‌دره با چند ده هزار جمعیت مطالبه‌ای به‌حق بوده است.

برای حل بخشی از مشکلات بیمارستان خرم‌دره، جرقه ایجاد مرکز جراحی محدود در ساختمان نیمه‌کاره دانشگاه پیام‌نور که سال‌ها در این شهرستان راکد مانده بود، زده شد که این امر در جلسه شورای اداری شهرستان نیز مورد موافقت استاندار زنجان قرار گرفت. با توجه به اخذ مجوزهای لازم، این مرکز جراحی می‌تواند بخش اعظمی از مشکلات بیمارستان به‌ویژه در حوزه کمبود فضا را مرتفع کند اما طی روزهای اخیر این مرکز در سرعت‌گیر دانشگاه پیام‌نور گیر کرده است.

در همین رابطه فرماندار خرم‌دره با گلایه از دانشگاه پیام‌نور زنجان در امر واگذاری و تهاتر ساختمان نیمه‌کاره خارج از محدوده این شهرستان به مرکز جراحی محدود، اظهار می‌کند: افتتاح این مرکز می‌تواند نقش موثری در برون‌رفت از مشکلات شدید کمبود فضای تنها بیمارستان خرم‌دره باشد.

حجت محمدی با اشاره به موافقت استاندار و دانشگاه علوم‌پزشکی در خصوص واگذاری ساختمان نیمه‌کاره و بلااستفاده دانشگاه پیام‌نور خرم‌دره، ادامه می‌دهد: ساختمان دیگری در داخل و بهترین نقطه شهر برای پیام‌نور از سال ۸۹ تامین و رایگان تحویل شده است.

وی تصریح می‌کند: متاسفانه با گذشت ۱۸ ماه از طرح موضوع در جلسه شورای اداری شهرستان و دستور استاندار و تصویب در شورای فنی استان و نظر مثبت هیئت‌مدیره دانشگاه پیام‌نور کشور و نیز تصمیمات تهاتر و واگذاری نهایی به دانشگاه علوم‌پزشکی استان و اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی در بودجه امسال با لحاظ ردیف ملی، متاسفانه به علت عزم ضعیف دانشگاه پیام‌نور استان طی ۱۸ ماه گذشته نتیجه ملموسی در این زمینه حاصل نشده است.

این مسئول خاطرنشان می‌کند: این امر در حالی است که برای راه‌اندازی این مرکز بررسی‌های همه جانبه و نیازسنجی لازم صورت گرفته و راه‌اندازی این مرکز نیاز اضطراری خرم‌دره در روزهای کرونایی است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان بيمارستان جراحي خرم دره دانشگاه پیام نور بیمارستان بوعلی بیمارستان جدید مرکز جراحی خرم دره خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانباختن تلخ نخبه کنکور سراسری در ویلای شخصی پدر

زکریا اشکپور مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: ساعت ۱۱ امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت، خبر گازگرفتگی حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران اعلام و درخواست بالگرد توسط درمانگاه محمدآباد داده شد که بلافاصله بالگرد اورژانس به پرواز در آمد.

در این حادثه دکتر سید احمد نصرالهی جراح دندانپزشک و پرسنل بیمارستان امام ساری به همراه فرزندش سیداسماعیل نصرالهی نخبه و رتبه برتر کنکور سال گذشته رشته علوم انسانی بر اثر نشت گاز در ویلای شخصی خود در روستای پاجی و میانای ساری دار فانی را وداع گفتند.

این مسئول تصریح کرد: همسر دکتر نصرالهی نیز به دلیل مسمومیت با مونوکسید کربن دچار افت سطح هوشیاری شده بود ولی با انجام لوله‌گذاری در نای نیاز به انتقال به مرکز درمانی داشت که به شهرستان ساری و بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد.

دیگر خبرها

  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • جان باختن پدر و فرزند در ویلای شخصی
  • جانباختن تلخ نخبه کنکور سراسری در ویلای شخصی پدر
  • بازگشت به دنیای صدا
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز