Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور با مدرنترین و مجهزترین تجهیزات پزشکی، دارای ظرفیت 506 تخت در 12 طبقه و زمینی به مساحت 80 هزار متر مربع و با زیربنای حدود 65 هزار مترمربع، با حمایت و عنایات حضرت آیت الله العظمی سیستانی در بلوار آیت الله العظمی بروجردی شهر مقدس قم، در حال احداث می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون علما، فضلا، مقامات و شخصیت های برجسته کشور از این پروژه عظیم بازدید کرده و اهمیت وتاثیر این پروژه را بر رفاه و حفظ سلامت مردم عنوان کردند. رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور بازدید کرده و آن را پروژه ای فاخر و بی نظیر در کشور دانسته و تأکید کرد: رعایت استاندارهای بالا در ساخت و تجهیزات ساختمانی این پروژه را در هیچ بیمارستان و حتی ساختمانی در سطح کشور مشاهده نکردم.

 رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: پروژه بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور افتخار نظام در حوزه بهداشت و درمان است

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی که به قم سفر کرده بود، پس از بازدید از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور ، گفت: پروژه بیمارستانی نور در حوزه ساخت و تجهیزات به کار گرفته از پروژه های فاخر و بی نظیر کشور است.

دکتر حسینعلی شهریاری در جریان این بازدید پروژه عظیم بیمارستانی گفت: پس از دوسال به قم سفر کردم و روند پیشرفت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور با وجود مشکلات اقتصادی کشور بسیار محسوس بوده است.

رعایت استاندارهای بالا در ساخت و تجهیزات ساختمانی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور

وی گفت: رعایت استاندارهای بالا در ساخت و تجهیزات ساختمانی این پروژه در هیچ بیمارستان و حتی ساختمانی در سطح کشور مشاهده نکردم و این نشان از دقت نظر و حساسیت بالای مرجعیت دینی برای سلامت مردم است.

این پروژه افتخار نظام در حوزه بهداشت و درمان است

رئیس مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه این پروژه می تواند افتخار نظام اسلامی در حوزه بهداشت و درمان باشد اظهار کرد: امیدوارم با سرعت پیشرفت ساخت بیمارستان نور در زمانبندی مشخص خود به بهره برداری برسد.

شهریاری با اشاره به استفاده از مهندسان و متخصصین حوزه ساخت و ساز و تجهیزات به روز جهان در این پروژه گفت: ضرورت دارد اعضای کمیسیون بهداشت و حتی اعضای کمیسیون عمران مجلس از روند ساخت این بیمارستان بازدیدی داشته باشند تا علاوه بر اینکه مانند بنده انژری مثبتی بگیرند از ظرفیت های موجود این متخصصین در دیگر پروژه های بزرگ بهره مند شوند.

قم با این پروژه نقش مؤثری در گردشگری سلامت ایفا کند

وی با بیان اینکه تامین امنیت و سلامت از  وظایف حاکمیت است، گفت:  قم با بهره برداری این بیمارستان می‌تواند نقش مؤثری در گردشگری سلامت ایفا کند.

علاء الدین نجف، رییس هیأت مدیره «بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور»  نیز ضمن تشکر از حضور رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و ارائه گزارشی از آنچه از آغاز تا کنون گذشته ابراز داشت: خوشبختانه مراحل اجرایی بیمارستان پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته  و علی رغم همه مشکلات، خوشبختانه طبق جدول برنامه ریزی و زمان بندی شده، این پروژه بزرگ در حال اجراست .

وی با بر شمردن اهمیت انکار ناپذیر چنین پروژه هایی و تاثیرات گسترده ای که بر ارائه خدمات درمانی و رفاه مردم برجای می گذارد، از مقامات کشوری و استانی و همه کسانی که در هر یک از مراحل یاد شده و انجام این امر مساعدت کردند، تقدیر و ابراز امیدواری کرد که این همکاری و همدلی از سوی مسئولان تا تکمیل این پروژه تداوم داشته باشد.

او تأکید کرد: همکاری و همدلی زمینه ی سرعت بخشیدن به این پروژه بزرگ را فراهم می سازد و ان شاء الله این مجموعه بیمارستانی که در جوار حرم کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) قرار دارد، هر چه زودتر به بهره برداری رسیده و مردم  عزیز کشورمان از خدمات تخصصی و فوق تخصصی آن بهره مند شوند.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا حسینعلی شهریاری بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور رئیس کمیسیون بهداشت مجلس حوزه بهداشت و درمان ساخت و تجهیزات افتخار نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۷۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی